God morgon

Hejsan hejsan!
Har precis vaknat och vräkt i mig lite frukost. Ska snart börja rulla iväg till skolan och få reda på lite betyg. Vet att det  är onödigt, men jag har så tråkigt så jag måste ha lite tidsfördriv.
Jag ska även snacka med min idrottslärare om lite arbeten som jag bara vill lägga bakom mig...haha...
 
Ska förmodligen till chilli idag med M, vi ska leta efter lite presenter åt våra kära vänner som snart tar studenten och som fyller år :D
 
    DATUM: 2013-06-11 |  TID: 12:13:00
Kategori: Babbel Kommentarer: (0)

Myspys

Eftersom jag har tänkt att blogga lite igen så tänkte jag att jag skulle slänga upp ett litet kort inlägg nu.
Sitter hemma hos Niklas med michelle och ante, vi kollar på film och ska snart äta glass.

    DATUM: 2013-06-10 |  TID: 21:52:25
Kategori: Babbel Kommentarer: (0)

Hungrig

Hejsan hoppsan!
Läste lite i min blogg alldeles nyss och då kom jag på att i nästan varenda inlägg så står det "Jag är hungrig", "Nej nu ska jag gå och laga käk", "Måste äta innan jag svälter". 
Jaaaa...vad ska man säga...jag älskar mat!

Men de va inte själva poängen till varför jag skrev. Utan jag är bara så otroligt uttråkad eftersom jag har inget att göra! Är klar med allt i skolan så jag har inga lektioner och inget tråkigt arbete jag måste bli klar med. Vet att jag inte ska klaga, men jag är en sån människa som alltid måste ha något att göra..annars får jag typ abstinensproblem.

Men hmmmm, undra om jag ska börja blogga igen? Det är ju rätt så roligt ändå och jag hade tänkt att ta fram min kamera som jag inte använt på flera år.
Nej, nu ska jag gå och käka frukost, är svinhungrig.
Large
    DATUM: 2013-06-10 |  TID: 10:30:00
Kategori: Babbel Kommentarer: (0)
      bloglovinNamn: Veronica
Ålder: 16
Längd: 158 cm
Hårfärg: Blond
Ögonfärg: Grön/blå/grå
Bor: Bro
Sysselsättning:
Jag blir syselsatt rätt så fort kan jag bara seja ;) Jag brukar vara ute, mysa med mina vänner och bara leva mitt liv! Ingen tid kan gå till spillo för imorn kanske man är död? ;)

Intressen:
Jag älskar att blogga! eller allt med blogging, designa, sysselsätta folk m.m Det finns en sak som går före allt det och det är såklart alla mina underbara vänner! Jag brukar vara ute, fota och massor med mer! Läs min blogg för att veta nästan exakt allt ;)

RSS 2.0