Få han att älska dej

1. Få hans vänner att älska dig
Det finns ingenting mer intressant för honom än att få tjejen som "alla killar vill ha". Och att alla hans polare älskar dig, är ett säkert sätt att även få honom att göra det. Akta dig för att flirta med dem - få dem bara att tråna efter dig.

2. Lär dig konsten att gråta (utan hulkningar och rödsprängd nos)
När en kvinna visar sin mest sårbara sida så tar det väldigt mycket på killen . Så träna på detta, men hoppa över snorandet och hulkandet. Obs! Hela gråtattacken får inte handla om någonting korkat, litet, oviktigt eller som har med honom att göra. Tårar bör endast fällas över någonting som har med ditt eget liv att göra och som inte har någonting att göra med honom. Annars riskerar du att ge honom dåligt samvete - och allt får då motsatt effekt.

3. Låtsas att du inte har något som helst intresse av skvaller
Män blir skräckslagna över skvaller, dem avskyr det! Så när det kliar i skvallerstrupen, försök att låta bli. I alla fall inför honom. Begrips? No gossip!

4. Be honom att förklara någonting och se sedan fantastiskt intresserad ut
Be honom att berätta, gärna ingående om någonting han håller på med, någon sport eller något som du vet att han har intresse för. Oavsett ifall du lyssnar eller inte, var imponerad men du får absolut inte vara överdrivet fascinerad!

5. Ring honom aldrig
Skicka ett trevligt, nonchalant SMS ibland. Undvik sarkasm. Låt honom jaga lite och ifall dina nerver klarar det, vänta tills hans frågar varför du aldrig ringer honom. Vid ett sådant tillfälle är det ok att börja ringa, men endast då, även då du känner att du sakta håller på att dö inombords. Låt honom köra sitt race, vill han ha dig, kommer han nog efter dig.

6. Se alltid bra ut
Du kan utan problem vara t-shirts/jeans-tjejen, se bara till att alltid lukta gott, att dina ögonbryn är där se ska vara och att håret är glänsande och mjukt. Om du följer detta behövs inte ens något smink. Även när du väl fixat honom, är det aldrig ok att inte fixa till sig.

7. Ignorera honom
Om det är någonting som gör en man galen, är det då du, utan någon direkt uttalad anledning lägger i bromsen. Vi har alla stött på killar som tycker att det är helt lugnt att inte höra av sig på några dagar. När han väl ringer, var sjukt upptagen men med den sötaste och vänligaste rösten någonsin. Berätta gärna hur ledsen du är att du inte har tid att prata eller träffa honom för tillfället. Håll på så länge du tror att han klarar av det, eller tills han sitter utanför ditt hus väntar.

Källa: http://ohstefanie.blogg.se/


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej

Jag har nu en tävling där du kan vinna ett spel & en massageolja från Calore.http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavling-spel-massageolja.htmlVar gärna med =)

Kram//M

2009-08-18 @ 22:04:02
Postat av: Ness

sv; okej låter härligt det, ingenting dampar på min datorn xD

2009-08-19 @ 00:00:11
URL: http://ness.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Komenera alltid med dit namn och din bloggadress (om du har någon)
♥ All reklam raderas
Skriv inte kolla in min blogg i slutet av komentaren, för ni kan vara helt säkra på om jag svarar på eran komentar så kikar jag ju in i eran blogg.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggens namn:

Skriv din komentar här:

Komentarer
      bloglovinNamn: Veronica
Ålder: 16
Längd: 158 cm
Hårfärg: Blond
Ögonfärg: Grön/blå/grå
Bor: Bro
Sysselsättning:
Jag blir syselsatt rätt så fort kan jag bara seja ;) Jag brukar vara ute, mysa med mina vänner och bara leva mitt liv! Ingen tid kan gå till spillo för imorn kanske man är död? ;)

Intressen:
Jag älskar att blogga! eller allt med blogging, designa, sysselsätta folk m.m Det finns en sak som går före allt det och det är såklart alla mina underbara vänner! Jag brukar vara ute, fota och massor med mer! Läs min blogg för att veta nästan exakt allt ;)

RSS 2.0