Bra och dåliga nyheter

Åh vad jag är glad nu!
Eller, jag har bra och dåliga nyheter, hmm vilken ska jag börja med? ;)
Dom dåliga!

Jag har typ köttelfeber (eller vad det nu heter) och jag ska kankse operera bort halsmandlarna, eller ja skulle typ åka till någon person som skulle ta ett beslut eller ngt, fattade inte så mkt vad han sa, men men :)

Och nu till dom braiga!

Lollo ska sova här! :D
Så det kommer bli, två sjuklingar i en smäll :)haha
Fast jag har lovat mamma att vi ska ta det lugnt, så vi har bara planerat att se på film och bara chilla :)
Lite mysigt sådär!
Sen kommer vi självklart att blogga, vi har sagt jätte många gånger när vi har sovigt hos varandra att det ska bli en "bloggdag" men vi har altid fåt annat på tankarna ;) haha
Men jag vet inte hur vi ska göra idag, men det kommer säkert att bli välldigt mkt bloggande idag med, men kanske inte en "heldagsbloggning" eller vad man ska kalla det :)

haha, hänger ni med om vad jag snakcar om här?
För jag börjar nästan undra själv lite i huvet vad jag snackar om, men det låter säkert bättre när man läser det än när man tänker det i huvet.

En sak i alla fall som jag har undrat över att när jagskriver så läser jag det tyst för mej själv i huvet, är det samma för er när ni blogar?
Eller skriver ni det bara och sen läser?
Sej hur ni brukar göra!
Eller jo, för att det ska bli lite mera "axion" i det hela så kan det bli en dagens fråga! :D
så dagens fråga till er....


Kommentarer
Postat av: Nicole

sv: Så lite så:)

jag tänker bara i huvet eller om jag kommer på nått jag vill skriva om som midjehöga kjolar som jag gjorde nyss letar jag rätt på en riktigt snygg kjol och skriver om vad jag gillar med den osvLove

2009-09-18 @ 15:36:16
URL: http://nicolesjostrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Komenera alltid med dit namn och din bloggadress (om du har någon)
♥ All reklam raderas
Skriv inte kolla in min blogg i slutet av komentaren, för ni kan vara helt säkra på om jag svarar på eran komentar så kikar jag ju in i eran blogg.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggens namn:

Skriv din komentar här:

Komentarer
      bloglovinNamn: Veronica
Ålder: 16
Längd: 158 cm
Hårfärg: Blond
Ögonfärg: Grön/blå/grå
Bor: Bro
Sysselsättning:
Jag blir syselsatt rätt så fort kan jag bara seja ;) Jag brukar vara ute, mysa med mina vänner och bara leva mitt liv! Ingen tid kan gå till spillo för imorn kanske man är död? ;)

Intressen:
Jag älskar att blogga! eller allt med blogging, designa, sysselsätta folk m.m Det finns en sak som går före allt det och det är såklart alla mina underbara vänner! Jag brukar vara ute, fota och massor med mer! Läs min blogg för att veta nästan exakt allt ;)

RSS 2.0