Världens fulaste båt enligt mig!Min pappa vill ha en sån här båt och om vi skaffar en sån så har jag lovat mej själv att jag inte kommer följa med på sjön om jag inte får 1000 spen!

Uttern 6000


Kommentarer
Postat av: John Ahlmark

Hör sitter man och har precis kommit på vilken båt man vill ha, googlar och så, som man gör när man blir förtjust i något - och så bland alla bilderna en med rött kryss och "ugly" på... Var tvungen att kolla så det inte var konsumentverket som varnade för nåt... Och eftersom jag hamnade här på din blogg, får jag väl bara hämnas för att du är så taskig mot den stackars båten, med att hoppas att din farsa fick tag i just en så'n! Godkväll!

John Ahlmark

2012-04-19 @ 22:45:45

Kommentera inlägget här:

Komenera alltid med dit namn och din bloggadress (om du har någon)
♥ All reklam raderas
Skriv inte kolla in min blogg i slutet av komentaren, för ni kan vara helt säkra på om jag svarar på eran komentar så kikar jag ju in i eran blogg.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggens namn:

Skriv din komentar här:

Komentarer
      bloglovinNamn: Veronica
Ålder: 16
Längd: 158 cm
Hårfärg: Blond
Ögonfärg: Grön/blå/grå
Bor: Bro
Sysselsättning:
Jag blir syselsatt rätt så fort kan jag bara seja ;) Jag brukar vara ute, mysa med mina vänner och bara leva mitt liv! Ingen tid kan gå till spillo för imorn kanske man är död? ;)

Intressen:
Jag älskar att blogga! eller allt med blogging, designa, sysselsätta folk m.m Det finns en sak som går före allt det och det är såklart alla mina underbara vänner! Jag brukar vara ute, fota och massor med mer! Läs min blogg för att veta nästan exakt allt ;)

RSS 2.0