Am I wrong?

Nu har jag jobbat min sista dag!! WOHOOO!!
Aldrig mer ska jag behöva städa stugor eller äckliga toaletter och aldrig mer ska jag laga mat till mer en 2 personer! haha, nej men vad händer ikväll gott folk?
Jag ska antagligen dricka lite med några vänner, vi ska göra några goda drinkar och spela lite spel.
 
Känner mig lite random när jag skriver så här från ingenstans, men har fått en liten blogglust nu. Vi får se hur länge den håller!
Här kommer lite bilder från igår ikväll, jag Sanna och Michelle satt och mös lite i lillsjön. Men Sanna ville inte vara med på någon bild....
Kolla in min störtseriösa min...haha
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Komenera alltid med dit namn och din bloggadress (om du har någon)
♥ All reklam raderas
Skriv inte kolla in min blogg i slutet av komentaren, för ni kan vara helt säkra på om jag svarar på eran komentar så kikar jag ju in i eran blogg.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggens namn:

Skriv din komentar här:

Komentarer
      bloglovinNamn: Veronica
Ålder: 16
Längd: 158 cm
Hårfärg: Blond
Ögonfärg: Grön/blå/grå
Bor: Bro
Sysselsättning:
Jag blir syselsatt rätt så fort kan jag bara seja ;) Jag brukar vara ute, mysa med mina vänner och bara leva mitt liv! Ingen tid kan gå till spillo för imorn kanske man är död? ;)

Intressen:
Jag älskar att blogga! eller allt med blogging, designa, sysselsätta folk m.m Det finns en sak som går före allt det och det är såklart alla mina underbara vänner! Jag brukar vara ute, fota och massor med mer! Läs min blogg för att veta nästan exakt allt ;)

RSS 2.0