Hejsan

ÄNTLIGEN är jag hemma från skolan!!!!
Har varit så sjukt trött idag att jag knappt orkat pratat.....Men nu dricker jag en monster och är hur pigg som helst :D fatta vad en energidryck kan göra.

Sen vill jag också be om ursäkt för min svin dåliga uppdatering i helgen. Men jag har typ inte varit hemma alls, så jag har verkligen inte hunnit. Sen är jag så töntig för att jag knappt kan blogga från andras datorer, det känns lixom fel...det känns som att inläggen blir skit kassa. Det blir alltid bäst från min dator :D
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Komenera alltid med dit namn och din bloggadress (om du har någon)
♥ All reklam raderas
Skriv inte kolla in min blogg i slutet av komentaren, för ni kan vara helt säkra på om jag svarar på eran komentar så kikar jag ju in i eran blogg.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggens namn:

Skriv din komentar här:

Komentarer
      bloglovinNamn: Veronica
Ålder: 16
Längd: 158 cm
Hårfärg: Blond
Ögonfärg: Grön/blå/grå
Bor: Bro
Sysselsättning:
Jag blir syselsatt rätt så fort kan jag bara seja ;) Jag brukar vara ute, mysa med mina vänner och bara leva mitt liv! Ingen tid kan gå till spillo för imorn kanske man är död? ;)

Intressen:
Jag älskar att blogga! eller allt med blogging, designa, sysselsätta folk m.m Det finns en sak som går före allt det och det är såklart alla mina underbara vänner! Jag brukar vara ute, fota och massor med mer! Läs min blogg för att veta nästan exakt allt ;)

RSS 2.0