Tvångstankar

Vet att jag sa att jag inte skulle skriva något mer idag...menjag kunde inte låta bli! Fick en tvångstanke.
Det är så sjukt jobbigt när man får tvångstankar, för då måste man verkligen göra det. För annars tänker man på det hela J*vla tiden!!!

Hade tänkt att lägga mig i sängen nu och snacka lite med bästis.Kommer dock inte somna..det kommer antagligen bli kl 3 inatt, men man kan ju alltid försöka hihi.
Imorgon är det Torsdag, ska även träna lite. Har sagt det varenda dag i veckan nu, men inget har hänt!!! Blir galen på mig själv, men neeeej, imorgon ska jag fan göra det.

Ha det bra, heeeeej!!

(Tänkte ta en webcam bild...men...jag hittar inte webcameran....)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Komenera alltid med dit namn och din bloggadress (om du har någon)
♥ All reklam raderas
Skriv inte kolla in min blogg i slutet av komentaren, för ni kan vara helt säkra på om jag svarar på eran komentar så kikar jag ju in i eran blogg.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggens namn:

Skriv din komentar här:

Komentarer
      bloglovinNamn: Veronica
Ålder: 16
Längd: 158 cm
Hårfärg: Blond
Ögonfärg: Grön/blå/grå
Bor: Bro
Sysselsättning:
Jag blir syselsatt rätt så fort kan jag bara seja ;) Jag brukar vara ute, mysa med mina vänner och bara leva mitt liv! Ingen tid kan gå till spillo för imorn kanske man är död? ;)

Intressen:
Jag älskar att blogga! eller allt med blogging, designa, sysselsätta folk m.m Det finns en sak som går före allt det och det är såklart alla mina underbara vänner! Jag brukar vara ute, fota och massor med mer! Läs min blogg för att veta nästan exakt allt ;)

RSS 2.0