Hungrig

Hejsan hoppsan!
Läste lite i min blogg alldeles nyss och då kom jag på att i nästan varenda inlägg så står det "Jag är hungrig", "Nej nu ska jag gå och laga käk", "Måste äta innan jag svälter". 
Jaaaa...vad ska man säga...jag älskar mat!

Men de va inte själva poängen till varför jag skrev. Utan jag är bara så otroligt uttråkad eftersom jag har inget att göra! Är klar med allt i skolan så jag har inga lektioner och inget tråkigt arbete jag måste bli klar med. Vet att jag inte ska klaga, men jag är en sån människa som alltid måste ha något att göra..annars får jag typ abstinensproblem.

Men hmmmm, undra om jag ska börja blogga igen? Det är ju rätt så roligt ändå och jag hade tänkt att ta fram min kamera som jag inte använt på flera år.
Nej, nu ska jag gå och käka frukost, är svinhungrig.
Large

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Komenera alltid med dit namn och din bloggadress (om du har någon)
♥ All reklam raderas
Skriv inte kolla in min blogg i slutet av komentaren, för ni kan vara helt säkra på om jag svarar på eran komentar så kikar jag ju in i eran blogg.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggens namn:

Skriv din komentar här:

Komentarer
      bloglovinNamn: Veronica
Ålder: 16
Längd: 158 cm
Hårfärg: Blond
Ögonfärg: Grön/blå/grå
Bor: Bro
Sysselsättning:
Jag blir syselsatt rätt så fort kan jag bara seja ;) Jag brukar vara ute, mysa med mina vänner och bara leva mitt liv! Ingen tid kan gå till spillo för imorn kanske man är död? ;)

Intressen:
Jag älskar att blogga! eller allt med blogging, designa, sysselsätta folk m.m Det finns en sak som går före allt det och det är såklart alla mina underbara vänner! Jag brukar vara ute, fota och massor med mer! Läs min blogg för att veta nästan exakt allt ;)

RSS 2.0